Sporta

VKS Limburg


Beach Volley Tops As

Beste volleybalvrienden, Na een sabbatjaar en de corona editie van vorig jaar hebben we er veel zin in om ons 25ste ASSERS BEACH VOLLEY als vanouds weer in perfecte omstandigheden te organiseren. Wil je meedoen en heb je je nog niet ingeschreven doe dat dan zo snel mogelijk via onze website www.vctops.be! Net als de vorige edities voorzien we een lekker ontbijt en tal van randanimatie om de kinderen te entertainen. Voor ploegen die er veel zin in hebben is er weer kampeermogelijkheid voorzien zodat zij beide dagen kunnen volleyballen. Voor de liefhebbers die niet kunnen wachten tot augustus zullen we binnenkort de netten aan de zandbak ophangen. Als je de vorderingen wil volgen houd dan zeker onze facebookpagina in de gaten via onderstaande link: Zonnige groetjes, VC Tops

Contacteer: Bloemen Lucien
[javascript protected email address]
Tel. : 0496032251

Alken B zoekt speelsters

Dames Jeval Alken B, zoekt speelsters voor op maandagavond de ploeg te versterken. Spelen in reeks 5, maar promoveren volgend seizoen naar reeks 4. Wij trainen nog enkele weken in mei (van 20u tot 21u30) , kom vrijblijvend eens meedoen !

Contacteer:
[javascript protected email address]
Tel. :

Axor Bocholt zoekt speelsters

Damesploeg Axor Bocholt is op zoek naar een spelverdeelster/hoekaanvalster. Wij spelen in 2de afdeling en trainen/wedstrijd op woensdag van 20u-21u30.

Contacteer: Inge Brouns
[javascript protected email address]
Tel. :

Facebook

Word lid van onze Facebookpagina van VKS Limburg.  Zo kunnen we nog meer info uitwisselen, zowel onderling als tussen bestuur en leden!!!

 

https://www.facebook.com/groups/VKSLimburg/

Contacteer:
[javascript protected email address]
Tel. :

vragen en zoekertjes
Deze plaats is gereserveerd voor vragen en info aller aard voor en/of door VKS-leden en VKS-ploegen. Aanvraag tot het plaatsen van een bericht kan door het contactformulier in te vullen.

Contacteer:
[javascript protected email address]
Tel. :